15. 06. 2017 se je za nas devetošolce končala osnovna šola. Preživeli smo devet nepozabnih let. Spoznali smo nove prijatelje, pridobili nove izkušnje in se marsičesa naučili. Šola za nas ni bila le kraj, kjer bi se morali učiti in pripravljati na teste, temveč kraj, kjer smo se s sošolci zabavali, delili izkušnje in si marsikaj zaupali.
Zahvaljujemo se našima prvima učiteljicama Sonji Čerpnjak in Ksenji Halas ter vsem ostalim učiteljem razredne stopnje, ki so nam podali prvo znanje in nam pomagali, da danes lahko vstopamo v svet odraslih. Ko smo prišli na predmetno stopnjo, smo učiteljem večkrat ponagajali s kakšno nerešeno domačo  nalogo ali klepetanjem med poukom. Hvaležni smo vsem, ki so se z nami trudili, čeprav smo bili velikokrat neubogljivi in neposlušni.  Hvala kuharjem, ki so poskrbeli, da nismo bili lačni, čistilkam, ki so za nami počistile, ko nam je bilo dolgčas med poukom in smo metali papirčke ali čečkali po mizi. Naši razredničarki Simona Prša in Vida Vratuša Podojsteršek sta bili štiri leta del naše zgodbe, ki se je bomo z veseljem spominjali.
Od osnovne šole smo se poslovili z valeto, ki smo jo popestrili z glasbenimi nastopi, zabavnim skečem in plesom. Ravnateljica nam je podelila priznanja, dobili smo spričevala in nagrade. Po valeti pa smo nadaljevali druženje v Mikk-u.

Generacija 2008-2017

img_1735_1

Več slik si lahko ogledate s klikom na sliko.