Od 5. do 9. februarja 2018 so se učenci 6. razredov udeležili zimske šole v naravi v Kranjski Gori. Kaj so povedali o svojem bivanju v Centru šolskih in obšolskih dejavnosti Kranjska Gora, si lahko preberete spodaj.

Vse nam je bilo zelo všeč, saj smo se veliko novega naučili in čas nam je hitro minil.
Jaka Ovsenjak

Zelo veliko smo se naučili na sprehodih in drugih dejavnostih, ki smo jih imeli. Tudi smučanje nam je zelo zanimivo. V tej šoli v naravi smo sklenili veliko novih prijateljstev.
Neža Lukač

Bilo mi je zanimivo, najbolj všeč pa mi je bilo to, da smo se naučili smučati.
Aljoša Grčar

Bilo mi je lepo in všeč so mi bile popoldanske dejavnosti.
Nika Celec

Zelo mi je bil všeč kviz, najboljše pa mi je bilo smučanje.
Tia Lebar

V ponedeljek ob 6. uri smo se zbrali pred Tušem v Murski Soboti in se odpravili na pot proti Kranjski Gori. Vozili smo se 3 ure. Imeli smo kosilo in se pripravili za smučanje. Prve ure smučanja so bile zanimive in naporne. Po tem smo imeli predavanje o varnosti na smučeh. Naslednji trije dnevi so potekali enako, z veliko zanimivimi in športnimi aktivnostmi. Vsak dan je bil naporen. V četrtek smo predstavljali točke, ki so vsebovale veliko smeha. V petek smo vstali z žalostnimi obrazi. Odšli smo na zajtrk, spakirali kovčke in odšli na smučanje. Zadnje trenutke v Kranjski Gori smo poskušali čim bolj uživati. Po smučanju smo kovčke odnesli na avtobus, imeli kosilo in se poslovili.  V zimski šoli v naravi smo se zabavali, veliko pa se nas je naučilo smučati.
Miša Vöröš in Iva Cirkvenčič

20180209_120017_1

Več slik si lahko ogledate s klikom na sliko.