V petek, 23. 11. 2018, smo na naši šoli organizirali polfinale državnega prvenstva v akrobatiki. Med 18 sodelujočimi šolami in skupno 144 tekmovalci, so se naši učenci in učenke odlično odrezali. Med najmlajšimi deklicami je ekipa v sestavi: Ela Gomboc, Jerca Recek, Maša Kos, Maša Žalig in Elis Lucu zasedla 1. mesto, druga ekipa: Pika Golob, Urška Obal, Zoja Čerpnjak, Liana Lucu in Mara Recek pa 4. mesto.Med posameznicami je v tej kategoriji Ela Gomboc dosegla 3. mesto. V tej isti kategoriji je med dečki Mark Durič dosegel 2., Lem Forjanič pa 3. mesto.
V kategoriji mlajših deklic je ekipa v sestavi: Dunja Ana Colombo, Ana Žvokelj, Gaja Kerčmar, Maša Farič in Neli Čep dosegla 2. mesto in se uvrstila na finale državnega prvenstva v akrobatiki, ki bo v Brežicah. V tej kategoriji je bila med našimi učenkami najboljša Dunja Ana Colombo s 3. mestom.
V kategoriji mlajših dečkov je naša ekipa dečkov zmagala. Zastopali so nas: Lan Šalamun, Bor Patrik Burjan, Alex Vukan, Marsel Meleš in Keanu Švenda. Tako kot dekleta so se tudi dečki uvrstili na finale državnega prvenstva. Tudi v kategoriji starejših deklic smo bili zelo uspešni. Naša dekleta: Doroteja Pernat, Klara Györek, Katarina Kovačec, Iva Cirkvenčič in Nika Režonja so dosegle ekipno 2. mesto in se prav tako uvrstile na finale državnega prvenstva.
Vsem učencem in učenkam še enkrat iskrene čestitke za dosežene rezultate in odlično zastopanje OŠ III Murska Sobota.  Hvala tudi vsem sodelavcem za pomoč pri izpeljavi tekmovanja.

Mentorica Polonca Horvat

img_6524_1

Več slik si lahko ogledate s klikom na sliko.