Tradicionalni slovenski zajtrk je republiški projekt, ki ga v slovenskih šolah obeležujemo vsak tretji petek v mesecu novembru. Namen projekta je spodbujanje lokalne samooskrbe s kakovostno hrano iz domačega okolja. Tudi mi smo v petek, 20. 11. 2015, zajtrkovali črn kruh, maslo, med, pili mleko in pojedli zraven še jabolko. Najpomembneje pa je, da je bilo vse domačega porekla, iz Prekmurja. Učenci 8. razredov so  v sredo in petek pri pouku angleščine pripravili v gospodinjski učilnici tradicionalni angleški zajtrk. Učenci 7. razredov pa so spoznavali, kako je sestavljen zajtrk v različnih državah po svetu. Učenci razredne stopnje so prisluhnili zanimivemu  predavanju o tem, kaj je eko kmetija in kako poteka delo in življenje na eko kmetijah. Predavala nam je gospa Lili Miloševič. Bilo je zanimivo in poučno.

ZajtrkVeč slik si lahko ogledate s klikom na povezavo.