Spoštovani,
v sodelovanju z Andragoškim centrom Slovenije in prof. dr. Matejem Tušak, univ. dipl. psih., rednim profesorjem na Fakulteti za šport, organiziramo za vrtce, osnovne in srednje šole, zaposlene, učitelje, starše BREZPLAČNO interaktivno predavanje preko spleta, namenjeno trenutnim razmeram.
Informacije bodo koristne za osebno uporabo in ravnanje z otroci ter mladostniki s katerimi delajo učitelji na daljavo, starši doma pa morajo prevzemati drugačno, novo vlogo. V predavanju in pogovoru, ki bo sledil, bo ugledni strokovnjak, ponudil številne odgovore za trenutno situacijo.

V tem kriznem času je počutje ljudi in njihovo psihično stanje na preizkusu. Posebno zaposleni in tisti, ki delajo v zdravstvu, šolstvu, starši z otroci doma so še posebno močno stresno obremenjeni. Skozi predavanje bomo poskušali razložiti razloge za trenutna občutja, načine, kako sebi in otrokom lahko učinkovito pomagamo in smernice, kaj vse bi morali delati, da najlažje preživimo ta čas osame.” – Matej Tušak

Vsi, ki se želijo udeležiti spletnega predavanja se prijavijo s klikom na to povezavo.
Podrobnejše informacije o predavanju in izsek predavanja lahko pogledate na tej povezavi.
Za še več informacij smo vam na voljo tudi preko telefona 01 / 568 40 40 (Simona Zupančič) ali pošljite e-pošto na trzenje@housing.si. Mesta so omejena, zato velja ponudba po načelu “Kdor prej pride”.

Lep pozdrav
Gregor Jemec, MBA
Direktor