Spoštovani starši, dragi učenci,

tako kot se narava počasi prebuja v toplih barvah in nas razveseljujejo spomladanski sončni žarki, tako se v nabiranju novega znanja prebujamo tudi mi. Počasi, a vztrajno, se izteka mesec april oz. mali traven, ki sicer pogovorno velja za najbolj muhast mesec, a vendar je to mesec, ko med drugim slavijo knjige, in mesec, ko obeležujemo državni praznik. Minulo leto smo preživeli v luči številnih sprememb, vendar vedno znova dokazujemo, da smo izjemno prilagodljivi in vsemu kos. Dokler bomo povezani in pripravljeni na sodelovanje, bo tako tudi ostalo.
Dragi učenci, pred vami so prvomajske počitnice, ki ste si jih s svojim trdim delom gotovo zaslužili. Želimo vam, da se odpočijete in si naberete novih moči za izzive, ki vas čakajo ob zaključku iztekajočega se leta. Šestošolce in devetošolce po počitnicah čaka tudi nacionalno preverjanje znanja, naj bo to priložnost, da sami ocenite in preverite svoje znanje.
Prepričani smo, da vam bodo majski in junijski dnevi ostali v prijetnem spominu ob druženju s sošolci in nabiranju novega znanja. Želimo vam prijetne praznične dni. Z drobnimi dejanji jih polepšajte drug drugemu. V šolskih klopeh se znova vidimo po praznikih.

Prijetne počitnice vam želi kolektiv Osnovne šole III Murska Sobota.