December – najlepši čas v letu – je namenjen številnim drobnim pozornostim in trenutkom, ki nas zbližujejo. V času, ko so naša srca polna pričakovanja, veselja in iskric v očeh, smo se odločili, da tudi zadnje decembrske dni polepšamo z bazarjem. Na naši zaključni prireditvi z naslovom “Osvetlimo z lučkami prijaznosti in dobrodelnosti praznične dni” je zbrane v telovadnici šole nagovorila ravnateljica, praznično razpoloženje pa nam je s prepevanjem božičnih skladb pričaral šolski pevski zbor. Najmlajši pa so urili svoje plesne korake v plesni delavnici.
Prijetno druženje se je nadaljevalo ob naših prazničnih stojnicah s številnimi unikatnimi izdelki, ki so jih izdelali učenci s svojimi učitelji. Za brbončice in prijeten klepet pa sta poskrbeli dve kavarni, v katerih smo ponujali sladke dobrote. S prispevki, ki ste jih obiskovalci podarili v zameno za unikatno darilo, smo obogatili naš šolski sklad za še “boljši jutri” našim učencem.
Hvala vsem, ki ste si vzeli čas in to decembrsko popoldne preživeli z nami ter s svojim obiskom na bazarju otrokom pokazali, da cenite njihovo delo in trud.

Učitelji in učenci Osnovne šole III Murska Sobota

IMG_1156_1

Več slik si lahko ogledate s klikom na sliko.